O nama

Saznajte ko smo
i šta radimo.

Oslanjajući se na staru tradiciju i slavno ime antičkog vladara univezuma i vremena, Kron Design postoji u svetu grafičkog i web dizajna već 10 godina. Ušavši u drugu deceniju svoga postojanja do sada smo osmislili i kreirali za naše verne klijente preko 150 internet sajtova i prezentacija.

Po želji korisnika naš tim stvara i dopunjuje bogati svet internet strana, prepoznatljivih logo obeležja, korisnih internet i ps programa kojima je danas znatno unapređen, ali i olakšan veliki broj poslova.

Osnova našeg dizajnerskog ostvarenja jeste Vaša individualana suština, kojoj, prema Vašem odobrenju, pridodajemo naše ideje i kreativnost. Uz pomoć najmodernijih programa, poštovanja vaših želja i zamisli, spajanja prvih i najnovijih saznanja, savremene tehnologije i neprestanim i napornim radom na usavršavanju, nudimo Vam naše uluge, uvereni da ćemo ispuniti Vaša očekivanja.

Za kvalitet i poštovanje međusobnog dogovora garantujemo redovnim održavanjem komunikacije i nakon ispunjenja željene usluge. U rezultate našeg uspešnog rada možete se uveriti, pre nego što odlučite da nas kontaktirate, tako što ćete posetiti neke od sajtova koje smo postavlili. Držimo čvrst korak s vremenom i modernizacijom u svim domenima informatike i informacionih sistema, u šta se lično možete uveriti.

Do sada smo kreirali preko 500 web stranica, koje možete videti na sajtovima naših korisnika, one koje smo za vas izabrali su: Legat Co, Masel group, Gedore, NUPS Beograd, Biološki fakultet...

Kako bismo proširili našu bogatu porodicu klijenata osmislili smo nova rešenja za Vaš budžet kao i mogućnost da sami planirate budžet u skladu sa pravilnikom Kron Designa.

Kontaktirajte nas da biste saznali više o nama i našim uslugama.