Utisci klijenata

Rekli su o nama...

Naša želja je bila da pomognemo mnogima u njihovom pohodu na novi IT svet. Tokom proteklih deset godina, sarađivali smo sa firmama koje su držale svoje poslovnice širom Srbije, ali kao i sa ljudima koji su tek počinjali svoje poslovanje.

Znamo da je preporuka veoma značajna, zato smo za Vas izdvojili i utiske samo nekih od naših klijenata. Želimo da se zahvalimo svim kompanijama koje su posvetile svoje vreme pisanju nekoliko lepih reči Kron Design timu.

Vaš Kron Design.

Impresionirani smo timom Kron Designa! Svi naši zahtevi su ispunjeni u rekordom roku, po veoma dostupnoj ceni. Nadamo se ponovnoj saradnji.

Ovo je prvi sajt koji smo napravili, jer želimo da vodimo porodičnibiznis na tradicionalni način. Sa idejama Kron Designa, dobili smo sajt koji je naše poslovanje dovelo do vrhunca.

Vodim novu firmu kojoj je neophodno dobro ime i novi klijenti, zato sam i angažovao dizajnere Kron Designa da mi u tome pomognu - stvorili su moj novi sajt i pomogli mi da se moje ime plasira na tržištu.

Imamo veoma visoke standarde, budući da smo velika internacionalana firma. Dizajneri znaju svoj posao i uz pomoć invativnih tehnologija su ostvarili sve naše zahteve.

Vodim biznis koji u Srbiji nije toliko živ, pa mi je neophodan način na koji ću doći do novih klijenata. Putem e-mail marketinga, Kron Design je uspeo da mi obezbedi nove klijente koji su bili oduševljeni granom mog biznisa. Veoma sam zahvalan Kron Design timu.

Dugujem zahvalnost timu Kron Designa, koji su mi promenili uverenje da pokretanje sajta mora biti "very expensive business".

I dalje nismo sigurni kako su uspeli, ali napravili su nam sajt za samo dva dana... Dobili smo nekoliko ponuda i mi smo samo trebali da odaberemo jedan od odličnih izgleda našeg novog sajta.

Moram priznati, imali smo ograničen budžet, a želeli smo profesionalno urađen sajt. Saznali smo za Kron Design i videli njihov rad, te se i nismo mnogo premišljali - Kron Design je za nas bio pravi dobitak!

Želja za sajtom me nije napusila momenta kada sam videla sajt Kron Designa - pristupačna cena za profesionalne usluge.

Bio mi je potreban internet portfolio koji će pratiti moj rad, ali i mesto na Internetu gde bi moji novi poslodavci mogli naći nešto o meni - uglavnom ono što ja želim. Zato se moram zahvaliti timu Kron Designa za neverovatnu pomoć. Napravili su moj sajt veoma profesionalno, a ja mogu lako da rukujem njime.

Želeo sam blog koji ne bi bio urađen po šablonu, već će imati moj lični pečat. Dugujem zahvalnost ovim momcima zato što su mom blogu dali neobičnu živost.

Iznenađen sam profesionalnošću Kron Design tima, jer sam bio ubeđen da takav odnos prema poslovanju u Srbiji ne postoji. Zahvaljujem se najboljem timu dizajnera.

Želimo da
Vaš utisak
bude ovde